Kap Verde 4 mars 2023

jag skulle uppdatera appen för bloggen men störigt nog försvann gårdagen.. i gårkväll va vi så trötta så vi somnade kl 20.30. Vaknade kl 6.00 utvilade 😊 vi åt frukost och sedan gick vi en lång promenad i jakt på en större Supermarcado.

Omelettkillen 😊
Tony glad vid en VW 😅
Här vill vi inte äta hamburgare
På gågatan i Santa Maria
Efter promenaden lite Solbad vid hotell Oijo. Vi valde mellan Oasis Salinas och detta. Det var faktiskt mysigare än Vårt hotell som är mer ett större komplex, mer ”jippo”. Fast det är rent och fräscht. Stranden hos oss är mycket bättre 👍🏻
På bryggan vid fiskemarknaden. Varje dag kl 11.30 kommer fiskarna in med en massa fisk. Mest var det tonfisk men även andra som jag inte vet vad de heter. Jag smakade en saltad torkad fisk. Vet inte vad det var och det var inte gott..
Tony håller på att dö av fisklukten för jag tvingade honom att gå hela bryggan med mig 😂
Så här såg det ut hela vägen på bryggan. Tänk er fisklukten 😊
Stranden mot vårt hotell som ligger vid de vita taken.
Underbart väder o härlig strand hos oss. Det fläktar lite så man märker inte att det bränner. ☀️Havet är turkosblått och vattnet var svalt men inte kallt. Ungefär som i Ohrid. Hela dagen har vi badat och solat i gassande sol. Min oro att det skulle vara molnigt var onödig 😊☀️
Toffe solar ☀️ och 💤

Under em var vi vid poolen och satt med våra balkonggrannar från Uppsala. Trevligt par 😊

Framsidan av vårt hotell.
På väg till middag
Risotto di Mare! Gott 👍🏻

7 tankar på “Kap Verde 4 mars 2023

  1. Wow vilka stränder , du är så brun och fin bara på 3 dagar.
    Tony kan ta med den lilla bilen till Sverige.

    Maten ser god ut hag älskar också skaldjur.

    Pusski och kramis❤️❤️

  2. Vilken härlig dag. Såg väldigt mysigt ut i Santa Maria och stranden riktigt inbjudande. Varför tog du inte ett fiskhuvud och gjorde soppa på.

  3. Så fina bilder. Santa Maria verkar väldigt mysigt ut och stranden inbjudande. Varför koka du inte soppa på fiskhuvudet. Ta det lugnt i solen idag.

Lämna en kommentar